Köpvillkor

KÖP

Alla beställningar som genomförs på lillaohej.se är bindande.

PRISER

Alla våra priser är i svenska kronor och inkluderar moms på 25%. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.


FRAKT & LEVERANS

Frakt kostnad är 59 kr, oavsett hur mycket ni handlar. Vi levererar till Sverige. Om ni bor utanför Sveriges gränser så får ni kontakta oss via mail så ger vi information vad fraktpris blir m.m. Detta gör ni innan order läggs.

Leverans sker med Postnord skicka lätt upp till 1 kg. Över 1 kg skickas paketet med Schenker eller DHL. Om något leveranssätt inte passar så var god meddela detta innan order läggs, normalt levereras varorna inom 1-5 arbetsdagar. (Lagervaror inom Sverige). Vi kan tyvärr inte ta något ansvar för fraktbolagens eventuella slarv.

De flesta produkter har vi i lager för direkt leverans men ibland lägger vi upp produkter som är på väg in så du kan förbeställa. Info om leveranstid står då vid produkten. (Alla produkter i samma beställning skickas tillsammans).

BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Checkout där du kan betala med faktura, konto, delbetalning, direktbetalning via bank / BankID eller kortbetalning. 

  • Betala inom 14 dagar: Möjlighet att betala för din vara inom 14 dagar. 
  • Konto: Klarnas kontokredit tillhandahålls av Klarna, som ger tagaren av krediten möjlighet att delbetala sina köp månadsvis. Tagaren har möjlighet att delbetala med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med Lillaohej´s villkor. Mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.
  • Betala Direkt: Med Klarna Betala Direkt gör en dragning automatiskt från ditt bankkonto. Betalningen debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Med banköverföring debiteras ditt konto omedelbart efter att beställningen har lagts.

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter lagd order ska en orderbekräftelse skickas ut automatiskt, om du inte mottagit någon orderbekräftelse, maila oss och fråga om ordern gått igenom. Mail till Hotmailadresser brukar tyvärr oftast hamna i Skräppost, så kolla mailen noga. Lägg gärna till oss som betrodd avsändare så att du inte missar viktig information om din beställning.

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP I 14 DAGAR

Om du önskar att avbeställa/ändra en lagd order ska detta ske så snart som möjligt till vår mail: kundkontakt@lillaohej.se. När du mailar oss ska du uppge ditt ordernummer. Har din order redan hunnit gå till plock får du istället returnera paketet till oss.

Du kan inom 14 dagar efter mottagande av en vara välja att returnera och då få pengarna tillbaka. (Fraktkostnaden betalar vi tyvärr inte tillbaka)

Öppet köp förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och att samtliga etiketter och eventuell förpackning är oförstörda. Vid retur och byte står du som kund för returkostnaderna.

Vid returer är det du som kund som har det juridiska ansvaret för att returen når oss.

Spara därför alltid försändelsenumret tills du fått bekräftelse från oss att returen kommit fram.

Vi vill alltid att du mailar oss och informerar om att du ska returnera. Följesedeln som medföljer varan/varorna skall returneras tillsammans med varan/varorna.

Returadress:

Lillaohej
Atletvägen 9
53155 Lidköping

Epost anges som avisering kundkontakt@lillaohej.se

* Vi behandlar din retur inom 14 dagar efter mottagandet!

(Har du valt att betala med faktura så kan du betala den, vid godkänd retur betalas beloppet tillbaka)

REKLAMATION

Om en vara är felaktig, eller defekt, var vänlig kontakta vår kundservice för vidare detaljinstruktioner.

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar.

Vid återsändelse av en vara står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning.

Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

INTEGRITETSPOLICY 

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig som kund. Dina uppgifter används för företagets bokföring samt internt kundregister. De uppgifter som lagras är namn, adress, email, telefonnummer, ip-adress samt köphistorik.   

Väljer du att betala med Klarnafaktura lagrar Klarna följande: namn, adress, personnummer, email och telefonnummer. Informationen behövs för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

Viss information delas också med fraktleverantörer. Det som delas är namn, adressuppgifter, email och telefonnummer. Detta för att kunna avisera dig.

Du har enligt dataskyddsförordningen GDPR rätt att få ta del av den information som finns om dig. Kontakta oss i så fall via mail.

Vid användande av Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna. Uppgifter som behöver delas är kontakt- och orderinformation. Dels för att Klarna ska kunna bedöma om du kan bli erbjuden deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt just dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy

OUTLÖSTA PAKET 

I fall där paket inte hämtas ut på uthämtningsstället debiterar vi kunden 250 kr per outhämtat paket. (Detta gäller inom Sverige) För ordrar utanför Sverige debiteras den faktiska fraktkostnaden tur & retur + 250 kr.

Denna avgift gäller även ej levererade paket som beror på att kunden skrivit fel adress, så kolla noga att det blir rätt postnummer osv. Detta har vi för att täcka våra utlagda utgifter och utfört arbete.

ÖVRIGA UPPLYSNINGAR

Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel.

All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Du måste vara minst 18 år när du ska handla.

Orgnr 821210-6093

VÄLKOMMEN MED DIN ORDER!